Een Sandrail is een motor aangedreven lichtgewicht voertuig, speciaal gebouwd om in het zand te rijden. Bij voorkeur in diepe duinen of op het strand. De Sandrails zijn heel erg populair in Amerika. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘The Purple Monster’. Dit ding met 454 Pk heeft ook nog een Whipple Supercharger en heeft daarmee 925 PK op de achterwielen. Genoeg om een natte broek te krijgen als je het gas los laat!! Wat een kick! Dakar liefhebbers, dit moet je zien!

In Nederland rijden er ook een aantal Sandrails rond, helaas mag je er niet mee op de openbare weg rijden, maar we hebben strand genoeg dachten we!

Check hieronder de heftige beelden van The Purple Monster en laat ons weten wat je er van vindt

 

 

 

Deel.

Over de schrijver

Mark Schuring

Mark Schuring is in het dagelijkse leven Senior ICT medewerker bij een Jeugdzorg organisatie, getrouwd en heeft 2 dochters. Mark reed motor, een Harley wel te verstaan, maar heeft door tijdgebrek de Harley vaarwel gezegd. Hij hoopt ooit een goede Shovelhead op de kop te tikken. Mark is gek van zowel klassieke, moderne, snelle en sportieve auto's en mag graag auto(sport) evenementen bezoeken. Op zaterdag poets hij regelmatig zijn E92. Daarnaast heeft Mark een beetje een horloge-tic en rookt hij op zijn tijd een sigaartje.

Laat een reactie na: