Auto Express zocht uit hoe veel het kost om in een McLaren 540C te rijden. En dat valt best mee als je het vergelijkt met bijvoorbeeld een limousine of flinke SUV. Voor nog geen 1.200 euro per maand bij een looptijd van drie jaar en 30 duizend kilometer maak jij de blits!

rijden-in-een-mclaren-540c-voor-nog-geen-1-200-euro-per-maandAddertje onder het gras?

Natuurlijk zit er een addertje onder het gras, want je moet wel eerst 40 duizend euro aanbetalen. Maar mocht je het geld hebben, dan rij je daarna wel voor ‘slechts’ iets meer dan 75 euro per dag in de McLaren 540C, één van de gaafste sportwagens die er is. Na drie jaar heb je rond de 85 duizend euro uitgegeven, maar heb je wel dé tijd van je leven gehad.

Laat hieronder weten of jij er 1.200 euro per maand voor over hebt om in een McLaren 540C te rijden!

Deel.

Over de schrijver

Rob Blom

Rob Blom is gek op alles wat wielen heeft. Hij is zijn carrière begonnen als automonteur en via automotive en automotive aftermarket bedrijven in de mediawereld terechtgekomen. Nu is hij Driving-Dutchman en helpt hij automotive bedrijven bij de promotie van hun producten en diensten. Rob heeft een passie voor autoracen, klassieke auto's en (V-Twin) motoren, snelle sportwagens en vierwielaandrijving. Privé heeft Rob op dit moment een KTM 990 Adventure en een Hyundai H200 om hem van A naar B te vervoeren.

Laat een reactie na: