De nieuwe ex-presentator van het nieuwe Top Gear Chris Evans heeft zich eindelijk uitgelaten over zijn gefaalde avontuur als opvolger van Jeremy Clarkson.

Een onbegonnen taak?
Al voordat hij überhaupt op televisie was geweest, begon Evans aan een bijna onbegonnen taak: het opvolgen van Clarkson. De populariteit van Jezza en zijn vertrek maakten fans over de hele wereld woedend op Top Gear, waarbij iedere opvolger al min of meer gedoemd was te mislukken.

Helaas bleek bij de eerste uitzendingen al dat de BCC van Evans een nagemaakte Clarkson wilde maken. Dezelfde grappen maar nu door een klein iel mannetje, dat werkte gewoon niet. Kijkcijfers vielen zwaar tegen, kritiek op Evans was gigantisch. Zijn vertrek was dan ook geen verassing.
Chris Evans spreekt over mislukking Top Gear 1Chris Evans vertelt….

Chris Evans heeft eindelijk iets gezegd over zijn gefaalde avontuur bij Top Gear:
”I was a square peg in a round hole.I am entirely sad Top Gear didn’t work out – I would have loved to have carried on working on it.”

De vraag is of Chris Evans het zelf verpest heeft als nieuwe presentator bij Top Gear of dat gezien de rol die hij moest vervullen, zijn taak onmogelijk was. 

Deel.

Over de schrijver

Yuri Van Koeveringe

Als enthousiaste liefhebber van alles met twee en vier wielen volgt Yuri van Koeveringe (1978) al sinds lange tijd actief al het auto- en motornieuws. Met een stiekeme voorkeur voor al het moois dat uit Italië komt, schrijft hij artikelen over allerlei aspecten van het auto- en motornieuws en test hij zowel auto's als motoren. In het dagelijks leven rijdt hij in een Alfa Romeo Mito en op een Ducati Multistrada.

1 reactie

  1. Dieseltje op gas op

    Vergelijk het maar met wereld beroemde bands waar de beroemde zanger of zangeres niet vervangen kan worden. De rolling stones zonder Mick Jager waar Justin Timberlake zijn plaats inneemd.

Laat een reactie na: