Het gonst op het internet: er komt waarschijnlijk een LaFerrari Spider.

1 geheimzinnige foto

Het draait allemaal om 1 foto die gedeeld werd op Social Media. Hierop is een carbon doos te zien, die de uitnodiging voor een belangrijk evenement van Ferrari bevat. Geruchten over een LaFerrari Spider 1Maar het draait allemaal om de afbeelding op de voorkant van de doos. Hierop zijn de lijnen van het vlaggenschip van de Italianen te zien met duidelijk een ontbrekend dak. 

Het is ook niet zo gek, want de laatste jaren heeft Ferrari verschillende bijzondere modellen geproduceerd in beperkte oplagen, en daar zou de LaFerarri Spider prima inpassen.

Het is dus nog even afwachten om te zien of er daadwerkelijk een LaFerrari Spider komt, maar als die komt is de wereld weer een bloedsnelle cabrio rijker. En bedenk eens hoe dat moet klinken zonder dak erop.

Deel.

Over de schrijver

Yuri Van Koeveringe

Als enthousiaste liefhebber van alles met twee en vier wielen volgt Yuri van Koeveringe (1978) al sinds lange tijd actief al het auto- en motornieuws. Met een stiekeme voorkeur voor al het moois dat uit Italië komt, schrijft hij artikelen over allerlei aspecten van het auto- en motornieuws en test hij zowel auto's als motoren. In het dagelijks leven rijdt hij in een Alfa Romeo Mito en op een Ducati Multistrada.

Laat een reactie na: