Driton Selmani woont in Kosovo en heeft -net als veel andere petrolheads- geen geld om een Lamborghini Reventon te kopen. Maar in tegenstelling tot vele andere autoliefhebbers weigert hij zijn droom een Reventon te hebben op te geven en bouwde er zelf één van twee Mitsubishi’s.

gast-maakt-lamborghini-reventon-van-twee-mitsubishis-driving-dutchman-2De donateurs; Mitsubishi Eclipse en Galant

De carrosserie is gemaakt van een Eclipse en een Galant doneerde zijn 3.0-liter V6 motor. Voor Selamani is zijn zelfgemaakte Lambo een droom die uitkomt, voor anderen is het wellicht meer een vierwielig Frankenstein monster en een nachtmerrie. Van een hele grote afstand ziet het ding er -vooral aan de voorkant- nog niet zo gek uit, de achterkant is ook niet vreselijk en de zwart/rode striping is ook niet geheel onaardig. De kleuren verwijzen naar de Albaanse vlag. En de auto heeft zelfs Lambo deuren.

gast-maakt-lamborghini-reventon-van-twee-mitsubishis-driving-dutchmanProporties kloppen voor geen meter

Maarrrr, als je dichterbij komt, zie je toch wel ernstig dat de proporties van de zelfbouw Lamborghini Reventon voor geen meter kloppen en dat het ding er niet uit ziet. Volgens Selmani zorgt zijn brouwsel wel overal aandacht krijgt en dat de auto door zijn vrienden en familie goedgekeurd is. Maar oordeel vooral zelf!

gast-maakt-lamborghini-reventon-van-twee-mitsubishis-driving-dutchman-1Pictures from several websites

Deel.

Over de schrijver

Rob Blom

Rob Blom is gek op alles wat wielen heeft. Hij is zijn carrière begonnen als automonteur en via automotive en automotive aftermarket bedrijven in de mediawereld terechtgekomen. Nu is hij Driving-Dutchman en helpt hij automotive bedrijven bij de promotie van hun producten en diensten. Rob heeft een passie voor autoracen, klassieke auto's en (V-Twin) motoren, snelle sportwagens en vierwielaandrijving. Privé heeft Rob op dit moment een KTM 990 Adventure en een Hyundai H200 om hem van A naar B te vervoeren.

Laat een reactie na: