Je kon er op wachten, onze vrienden van Mansory in Duitsland hebben de prachtige Mercedes-Benz S-klasse Coupé onderhanden genomen. Dit was natuurlijk niet nodig, de S-klasse en zeker de AMG is al prachtig van zich zelf, maar ja smaken verschillen nu eenmaal en de mannen van Mansory overdrijven graag. Daarnaast spelen ze natuurlijk graag in op het feit dat de nieuwe rijken in China en Rusland een heel andere smaak hebben.

Zoals het persbericht meldt, heeft Mansory een beetje extra klasse toegevoegd in de vorm van wat aerodynamische componenten die duidelijk zichtbaar zijn aan de buitenkant, zoals de nieuwe bodykit met voorspoiler en geïntegreerde LED verlichting. Daarnaast zien we nieuwe ‘air outlets’ in de spatborden en een dikke spoiler aan de achterkant. Ook opvallend zijn de twee lucht happers in de motorkap.

Mercedes-Benz AMG S 63 Coupé Driving-DutchmanDe S-klasse Coupe wordt verder opgesierd met een paar lekkere velgen van 22 inch waar Ultrac Sessanta banden van Vredestein op zitten.  De voorwielen in de maat 255/30/ZR22 en de achterwielen in de maat 295/25/ZR22.

1.000 pk! 

Tot zover de buitenkant, maar uiteraard moet ook de motor wat aangepast worden. Mansory kan de motor kietelen tot niet minder dan 1.000 PK (736kW)! Zoals ze zelf zeggen: “there will be something for everybody who loves powerful motors.” Qua interieur kan de S-klasse Coupe helemaal naar wens van de klant worden aangepast. Leer, alcantara, hout, carbon fiber, pianolak, de design opties zijn eindeloos.

Mercedes-Benz AMG S 63 Coupé Driving-DutchmanIs je belangstelling gewekt, dan kan je meer informatie vinden op de Mansory website. Een ‘standaard’ Mercedes-Benz S 63 AMG start in Nederland vanaf 207.900 euro, je kan er vanuit gaan de Mansory S 63 AMG aanzienlijk duurder is. Zoek je een alternatief? Bekijk dan eens de Brabus S 850 6.0 Biturbo waar ik deze zomer mee reed! 

Deel.

Over de schrijver

Driving-Dutchman

Cars, Bikes and Life. Auto-en motornieuws, gave reviews met (ont)spannende video’s en mooie foto’s van auto’s en motorfietsen. Driving-Dutchman is er voor mannen en vrouwen die van auto’s, motoren, lifestyle en techniek houden en hier graag meer over willen lezen.

Laat een reactie na: