Supercar-fabrikant Pagani heeft sinds juni een nieuwe fabriek met showroom in San Cesario Sul Panaro, Modena. De fabriek heeft een oppervlakte van bijna 6.000 vierkante meter en werd ontworpen door Horacio Pagani’s eigen ontwerpstudio. Zijn zoons Leonardo en Christopher hadden de leiding over het project.

timelapse-pagani-bouwt-nieuwe-fabriek-met-showroom-driving-dutchmanOntwerp geïnspireerd op broeikas

Het ontwerp van de fabriek is geïnspireerd op een broeikas die Pagani op één van zijn trips door Frankrijk tegenkwam. Hij merkte op hoe de originele stalen structuur van de Franse engineer en architect Alexandre Gustave Eiffel nog altijd goed zichtbaar was en besloot om het zelfde design in zijn eigen nieuwe fabriek toe te passen.

De hele bouw van de fabriek met showroom is gefilmd en daar is een timelapse van gemaakt. Kijk en geniet van de bouw van een bijzondere autofabriek!

Deel.

Over de schrijver

Rob Blom

Rob Blom is gek op alles wat wielen heeft. Hij is zijn carrière begonnen als automonteur en via automotive en automotive aftermarket bedrijven in de mediawereld terechtgekomen. Nu is hij Driving-Dutchman en helpt hij automotive bedrijven bij de promotie van hun producten en diensten. Rob heeft een passie voor autoracen, klassieke auto's en (V-Twin) motoren, snelle sportwagens en vierwielaandrijving. Privé heeft Rob op dit moment een KTM 990 Adventure en een Hyundai H200 om hem van A naar B te vervoeren.

1 reactie

Laat een reactie na: