Heb je de Motorbeurs Utrecht 2015 gemist, heb je niet alles gezien of wil je de beurs nog een keer meemaken? Bekijk dan nu de video waarin een aantal motorimporteurs hun belangrijkste nieuws brengen.

In de video zien we Niels Kleinlooh over de Ducati Scrambler en Multistrada DVT, Michael Ras van Piaggio Vespa Nederland over de Moto Guzzi V7 II en Aprilia RSV4 RF.

Dynorun Kawasaki H2R

We kijken naar de Kawasaki Versys en de dynorun van de supersnelle H2R met turbo (waar we ook een video van hebben!). Karin Verpalen van Verpalen Auto Motor vertelt uitgebreid over de KTM 1290 Super Adventure en Hannelore Schmid over de Honda Crossrunner.

Motorbeurs-Utrecht-2015-Driving-Dutchman

Theo Kruithof van B.V. Nimag heeft een mooi verhaal over de Suzuki GSX-S1000, Edgar Kleinbergen over de BMW S 1000 XR en Zwier Groot Roessink over de Triumph Tiger 800 en Anna Marie Deary raakt tot slot niet uitgepraat over de elektrische Harley-Davidson LiveWire!

Beleef de Motorbeurs Utrecht 2015 opnieuw en geniet nog even van de mooie momenten en bekijk de video!

Mooie fotomomenten herbeleven kun je op onze Facebook pagina!Motorbeurs-Utrecht-2015-Driving-Dutchman2

Deel.

Over de schrijver

Driving-Dutchman

Cars, Bikes and Life. Auto-en motornieuws, gave reviews met (ont)spannende video’s en mooie foto’s van auto’s en motorfietsen. Driving-Dutchman is er voor mannen en vrouwen die van auto’s, motoren, lifestyle en techniek houden en hier graag meer over willen lezen.

Laat een reactie na: