In München viert BMW vandaag zijn 100-jarig bestaan met een enorm feest in de Allianz Arena. En na een eeuw van bouwen aan vliegtuigen, motoren en auto’s, staat het merk stevig in zijn schoenen en produceert nog altijd imposante stukjes techniek.

Wij kijken op dit moment terug naar onze ervaringen met die mooie Duitse merk. Wat te denken van Koen’s avontuur in de indrukwekkende BMW i8?
BMW viert 100-jarig bestaanOf wat dacht je van 1 van de beste tourmotoren van het moment: de R 1200 RT, waar ik zelf mee reed?
BMW viert 100-jarig bestaan 2
Of de waanzinnige M3 en M4, waar Henny Hemmes mee reed op het circuit? 
BMW viert 100-jarig bestaan 3
Of toch liever een zeer exclusieve wagen zoals de BMW 3.0 CSL Hommage R?
BMW viert 100-jarig bestaan 4

Driving-Dutchman feliciteert BMW met 100 jaar productie van zovelen mooie wagens en motoren en hopen de creaties van de Bayerische Motoren Werke nog lang op onze wegen te zien. Proost!

Deel.

Over de schrijver

Yuri Van Koeveringe

Als enthousiaste liefhebber van alles met twee en vier wielen volgt Yuri van Koeveringe (1978) al sinds lange tijd actief al het auto- en motornieuws. Met een stiekeme voorkeur voor al het moois dat uit Italië komt, schrijft hij artikelen over allerlei aspecten van het auto- en motornieuws en test hij zowel auto's als motoren. In het dagelijks leven rijdt hij in een Alfa Romeo Mito en op een Ducati Multistrada.

Laat een reactie na: