Dat de nieuwe Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio een gave wagen is, hoeven we eigenlijk niemand meer te vertellen. Dat ie razendsnel is, dat is inmiddels ook wel duidelijk. Maar dat de wagen zelfs geblinddoekt over een circuit kan, dat is nieuw.
geblinddoekt-over-silverstone-in-een-alfa-giulia-quadrifoglio-2

Blind over Silverstone

Voor die paar mensen die alle memo’s over de Giulia gemist hebben, heeft Alfa Romeo UK een bijzondere stunt bedacht. Zij lieten 1 van hun fabrieksrijder, Ed Morris, een ronde rijden over Silverstone terwijl alle ramen geblindeerd waren. Hierbij werd hij bijgestaan door fabrieksrijder David Brise, die hem over de portofoon begeleidde.

We willen niet te veel verklappen, maar ze behaalden snelheden van boven de 160 kilometer per uur, geblinddoekt!!

Gaaf dat Alfa Romeo dit soort leuke stunts bedenkt met de Giulia Quadrifoglio. Wat ons betreft mogen ze nog wel even doorgaan.

 

Deel.

Over de schrijver

Yuri Van Koeveringe

Als enthousiaste liefhebber van alles met twee en vier wielen volgt Yuri van Koeveringe (1978) al sinds lange tijd actief al het auto- en motornieuws. Met een stiekeme voorkeur voor al het moois dat uit Italië komt, schrijft hij artikelen over allerlei aspecten van het auto- en motornieuws en test hij zowel auto's als motoren. In het dagelijks leven rijdt hij in een Alfa Romeo Mito en op een Ducati Multistrada.

Laat een reactie na: