Al eerder berichtten wij over de problemen van het nieuwe Top Gear, maar de reeks ongelukken is nog niet afgelopen. Niet alleen zijn een aantal belangrijke opnames mislukt, maar nu heeft de BBC ook nog eens 500.000 pond verloren terwijl het team gestrand is in Moskou.

Top Gear strandt in Moskou en verliest 500.000 pond

Kazachstan
Het nieuwe team van Top Gear, zo meldt de London’s Evening Standard News, was op weg naar Kazachstan voor opnames van de nieuwe serie. Maar kennelijk zat dit land niet te wachten op Chris Evans en zijn kameraden want hun vlucht het land in werd gecanceled.

Hierdoor strandde het hele opnameteam op het vliegveld van Moskou met geen backup voor de opnames. Maar erger nog is de 500.000 pond die de BBC hier op verliest aan hotel-, personeels- en reiskosten. Een half miljoen pond!! 

Het is al weer de zoveelste tegenslag voor het nieuwe Top Gear en met een verlies van 500.000 pond is nog maar de vraag of ze dit nog lang vol kunnen houden. 

Deel.

Over de schrijver

Yuri Van Koeveringe

Als enthousiaste liefhebber van alles met 2 en 4 wielen volgt Yuri van Koeveringe (1978) al sinds lange tijd actief al het auto- en motornieuws. Met een stiekeme voorkeur voor al het moois dat uit Italië komt, schrijft hij artikelen over allerlei aspecten van het auto- en motornieuws en test hij zowel auto's als motoren. In het dagelijks leven rijdt hij in een Alfa Romeo Mito en op een Ducati Multistrada.

Laat een reactie na: