Vele autoliefhebbers zijn ook liefhebbers van mooie horloges. Autofabrikanten doen hun uiterste best om in het dashboard van hun auto’s een mooi klokje te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan Bentley, die samen met Breitling een aantal prachtige horloges heeft samengesteld. Horloges die je maar wat graag om je pols wilt hebben en aan iedereen wilt tonen.

Maar er zijn ook horloges die je liever niet laat zien. Driving-Dutchman zocht de 3 lelijkste auto gerelateerde horloge modellen voor je op. Vind jij ze ook zo lelijk? Of weet of heb je een nog lelijker model? Laat het ons weten! Wij zijn erg benieuwd! 

#3 –  Fiat 500 horloge

Watch Fiat 500

Een eenvoudig model, maar het idee dat je hierop ook je hoeveelheid benzine en olietemperatuur op kan controleren, gaat natuurlijk wel wat ver. En waarom er Km/Ora op staat, is mij een raadsel, de snelheid kan je er in ieder geval niet vanaf lezen.

#2 – Skoda horloge

 Skoda Watch

Op zich een geen onaardig horloge, maar wel heel erg eenvoudig. Het logo ontbreekt, er staat alleen Skoda te lezen  en verder is er weinig poeha, maar dat past misschien wel weer bij Skoda en ‘Simply Clever’.

#1 – Buick Horloge

Watch BuickHeel apart het stuur met daarin het horloge met eenvoudige wijzerplaat. Te triest om mee rond te lopen en te rijden, tenzij je in een Buick bezit, maar dat is misschien nog wel triester. Wel weer bijzonder de constructie die het bandje op zijn plaats houdt.

 

Deel.

Over de schrijver

Driving-Dutchman

Cars, Bikes and Life. Auto-en motornieuws, gave reviews met (ont)spannende video’s en mooie foto’s van auto’s en motorfietsen. Driving-Dutchman is er voor mannen en vrouwen die van auto’s, motoren, lifestyle en techniek houden en hier graag meer over willen lezen.

3 reacties

 1. Henk Scheerooren op

  Helemaal right.
  Ontwerpers hadden inderdaad wel iets meer effort mogen steken in het ontwerp en constructie “oplossingen”.

  Mijn persoonlijke favoriete autohorloges zijn die van BRM welke onbetaalbaar zijn maar in de betaalbare hoek die van Maserati en Ferrari.
  De keuze is er reuze en voor elk wat wils in elke prijsklasse.
  De klokken zijn van goede kwaliteit en over smaak…..laat dat maar aan Italianen over.

  Maserati horloges: http://www.maseratistore.com/nl_en/watches.html
  Ferrari horloges: http://store.ferrari.com/nl_en/watches.html

  Heb je toch de staatsloterij gewonnen:
  http://www.brm-manufacture.com/

  • Mark Schuring op

   De Maserati horloges zijn wel wat stijlvoller dan de Ferrari’s. Maar allebeide merken hebben er meer energie en klasse ingestoken dan de 3 uit het artikel.

 2. Sjeik El i-DTEC op

  Alle 3 vind ik ronduit slecht.

  Zelf bezit ik een Honda f1 racing Seiko. Dezelfde als Jenson Button zegd de reclame erover.
  Mijn droom horloges zijn de Apple watch 2 en een Rolex Daytona.

Laat een reactie na: