Oude Vespa’s, zijn ze niet het toonbeeld van klassieke Italiaanse stijl en charme? De Spaanse ontwerp studio Bel & Bel gebruikte oude originele onderdelen van deze scooters om er prachtige moderne bureaustoelen van te maken.

Oude vespa's worden prachtige stoelen 1

Stuk voor stuk handgemaakt

De basis van de stoelen wordt gevormd door het originele chassis, waardoor de iconische vorm bewaard is gebleven. Gespoten in klassieke kleuren, heb je met deze stoelen echt een stukje Italiaanse heritage op je kantoor.

De stoelen wordt per stuk handgemaakt en zijn voorzien van alle gemakken van een moderne bureaustoel, maar dat maakt ons eerlijk gezegd niet eens zo heel veel uit. Want kijk er eens naar! Deze Vespa stoelen wil je toch meteen hebben….

Oude vespa's worden prachtige stoelen 3

 

 

 

Deel.

Over de schrijver

Yuri Van Koeveringe

Als enthousiaste liefhebber van alles met 2 en 4 wielen volgt Yuri van Koeveringe (1978) al sinds lange tijd actief al het auto- en motornieuws. Met een stiekeme voorkeur voor al het moois dat uit Italië komt, schrijft hij artikelen over allerlei aspecten van het auto- en motornieuws en test hij zowel auto's als motoren. In het dagelijks leven rijdt hij in een Alfa Romeo Mito en op een Ducati Multistrada.

Laat een reactie na: