Je kunt er bijna niet meer omheen, iedereen wil jouw auto kopen. De ene reclameboodschap op de radio is nog niet afgelopen, of de andere volgt. Bedrijven die jouw auto kopen en hem vervolgens doorverkopen zijn populair en worden steeds populairder. Ze schieten als paddenstoelen uit de grond. 

Er zijn verschillende redenen om je auto via zo’n zogenoemde autoverkoopwebsite als ‘Wij kopen auto’s’ van de hand te doen. Eén ervan is dat het volledige verkoopproces, van het aanbieden van de auto, tot de visuele inspectie en de verkoop zelf, online verloopt. Je hoeft er je luie stoel niet voor uit en je kunt het snel en eenvoudig tussen de bedrijven door doen.

Zo kom je makkelijk van je auto af

De autoverkoopwebsites beloven je om van een tijdrovende klus een makkie te maken. En die belofte komen ze meestal ook na. Ze zoeken namelijk voor jou naar een passende koper. Je hoeft hiervoor niet meer naar een advertentieplatform met duizenden andere gelijksoortige auto’s of te gaan leuren bij autobedrijf om een goede inruilprijs te krijgen. Onderhandelingen behoren tot het verleden.

Inruilwaarde van je huidige auto bepalen

Een andere belangrijke reden om je auto via een autoverkoopwebsite te verkopen is omdat ze alle administratie zoals het afmelden bij de verzekering en de vrijwaring voor je verzorgen. Behalve er je auto verkopen kun je op de meeste autoverkoopwebsites de (inruil)waarde van je auto bepalen.

Het werkt allemaal heel simpel. Om de waarde van je auto te laten bepalen ga je naar een betrouwbare autoverkoopwebsite zoals bijvoorbeeld die van Wij kopen auto’s en typt het kenteken van je auto in. Het enige dat je daarna nog hoeft te doen om de waarde van je auto te laten bepalen is de kilometerstand opgeven en je e-mail adres achterlaten.

Binnen twee minuten een offerte

Als je op ‘Taxatie bekijken’ klikt kom je in een volgend scherm terecht. Linksboven krijg je meteen de marktprijs van je auto te zien. Als je wil kun je in hetzelfde scherm aan de rechterzijde meteen een afspraak maken om je auto visueel te laten controleren en te verkopen. Nadat je op ‘Taxatie bekijken’ geklikt hebt, ontvang je binnen twee minuten ook een e-mail met een offerte en daarin alle relevante gegevens in je mailbox.

Wijkopenatos.nl en enkele andere websites kopen alle merken auto’s ongeacht bouwjaar of staat. Ook als de auto schade heeft of als de APK verlopen is. Wil je weten of jouw auto populair en aantrekkelijk is? Kijk dan bijvoorbeeld bij Autoweek.

Als je meer te weten wil komen hoe je jouw auto technisch in goede staat kunt houden kun je een kijkje nemen in onze technische categorie. Succes! 

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BJQ3i&webforms_id=395503″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]
Deel.

Over de schrijver

Driving-Dutchman

Cars, Bikes and Life. Auto-en motornieuws, gave reviews met (ont)spannende video’s en mooie foto’s van auto’s en motorfietsen. Driving-Dutchman is er voor mannen en vrouwen die van auto’s, motoren, lifestyle en techniek houden en hier graag meer over willen lezen.

Laat een reactie na: